Μαστουρωμένοι στο πάρκο


Βασικά, το καινούργιο αγαπημένο θέμα μου είναι ο <<ευγενοπρεπής>> - η ελίτ εκδοχή του <<χαμενοπρεπή>> ή μαστούρη. Σε αντίθεση με τον μέσο μαστουρωμένο χαμενοπρεπή, ο ευγενοπρεπής δεν ενδιαφέρεται για heavy metal ή για παιχνίδια φαντασίας στο διαδίκτυο ή skateboarding ή χορτοφαγία. Υϊοθετεί ένα χαριτωμένο-γλυκούλικο κούρεμα και φροντίζει να έχει ωραία επιδερμίδα.Μυρίζει όμορφα, φοράει τα κασμιρένια του πουλόβερ, που του αγοράζει το κορίτσι του, φροντίζει να παίρνει καλούς βαθμούς και είναι όλο γλύκες με τη μαμά του.Συγχρόνως, παίζει ποδόσφαιρο και το κοκορεύεται ότι είναι ιστιοπλόος.Γνωρίζει πώς να δέσει μια γραβάτα, ξέρει να χορεύει και γι'αυτό θεωρείται sexy!
Αλλά ο ευγενοπρεπής δεν τα δίνει ποτέ όλα σε κάτι ή σε κάποιον. Δεν είναι από τους τύπους που αγωνίζονται για να κερδίσουν κάτι και δεν  λέει ( ή δεν τολμά να πει ; ) ποτέ τι σκέφτεται. Δεν ρισκάρει και γι'αυτό είναι μεγάλο ρίσκο να τον ερωτευτεί κάποια κοπέλα.

Μπορεί να το προσέξατε - μπορεί κι όχι :P - ότι εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο! Και πιστεύω στα σοβαρά ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Πρέπει να το ομολογήσω, γίνομαι οπαδός των ευγενοπρεπών.

Προφανώς δεν είμαι και ο μόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου